Klik2.. :)

Wednesday, July 3, 2013

Hari yg bertuah..

Assalamualaikum semua..

Just a short entri.. nanti bila sempat akan update full story ya..


mcm yg sy pernah cerita sebelum nie..rujuk entri nie.. preparation kawen saye..
tempat sy bekerja nie..ada bnyk ank syarikat tmasuk lah spa.. so few days lepas.. ben ashaari telah stg bersama ank n isteri beliau ke Anjassari Spa.. big thank you to our marketing executive sbb jemput dia nie..hihi..


bagi yg tk kenal n tak pernah tahu siapa Ben Ashaari nie.. boleh rujuk sini...




Tahukah anda...sejak sy start blogging since about 2 to 3 years lepas... mse tu ben nie bru stat org sebut2.. n slalu lah bkak blog dia.. silence reader gitu..haha... as a blogger..mmg adore sgt sbb reader dia mmg ramai gila kau... selain blog yg slalu aku bc mcm blog fatin liyana n irine nadia.. termasuk jgk blog nurulbadiah lai.. nti korang gugel ye blog2 dorang.. mmg adorable sgattt!!! bila bercerita dengan husband mmg excited je cerita..hehe... nasib baik husband pun sporting n memahami minat isteri dia nie.. jnj tau limit2 kn... tq abg!! :)



sape sangka dpt jmpa jgk ben ni at last... n paling terharu dia sudi review blog aku yg sgt2 lah tk seberapa nie... blog yg tersangatlah hmm.. mcm tkde pape kan...



ape2 pun..perjumpaan yg memberi manfaat org kate.. dan bnyk jgk komen2 membina yg aku terima drpd readers... dan bnyk tips2 tntang blogging yg ben nie bg... akn cuba diaplikasikan!!!!



gmbar credit to ben ashaari sbb aku tkde gmba sendiri..hihi..





gmbar ni pun credit to ben jgk...  see... mase mummy qhaliff sedang merehatkan badan di spa n daddy dia sedang wat reflexology... aku n staff2 yg laen amek kesempatan curik qhaliff...wink3...




*kerja2 kt atas meja ni dah memanggil2 utk aku fokus kerja.. nnti ada masa aku update full story... nk jgk letak gmbar staff2 spa yg memeriahkan hari tersebut...




2 comments:

Sylarius Yusof said...

Tahniah oleh kerana mendirikan rumah tangga dan mungkin tidak terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Pengantin Baru. Semoga kekal ke akhir hayat ;-)

ct norfariza said...

terima kasih atas doa awk sylarius yusof.. doakan kebahagiaan kami.. :)

Halwa Telinga

ceritera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...