Klik2.. :)

Thursday, November 29, 2012

pre-wedding fever

Assalamualaikum....




Since ble entah agaknya... dah lama tak update pape new entry tentang personal life..
tak ingat dah sejak bila.. tp yg pasti..diam tak diam dah 6 bulan saya bekerja sendiri..syukur Ya Allah... masih dibukakan pintu rezeki utk hambaMu yg slalu alpa dan leka ni.






semua cerita-cerita yg dah jauh berlalu..saya dah letakkan tepi..tinggalkan jauh2... tknk jenguk2 atau tengok2 lagi... yg pentng skrg ialah teruskan pandang kehadapan.. trlalu bnyk lg yg perlu dilalui dgn smngt yg tk pernah pudar..






n now.. i've been in pre-wedding fever... sape yg dah kahwin tu mungkin tau la kn mcm mne sbnarnye kesibukan n kepeningan nk wat pesiapan nie... haih..perlukan sabar..komitmen..rajen.. for those yg bnyk setelkan sendiri la.. ade jgk yg sub je kt org2.. jnj ongkosnye ade..hu.. paling memeningkan kepala adalah ble what we plan is different with others opinion...PENINGNYE PALE...






tp sbenarnye...sy sgt2 gembira buat pesiapan nie sume... n now bru sy tau yg sebenarnye..

I'M A FLOWER LOVERS!!! A CRAFT LOVERS!!!

Rasa mcm nk share je sume gmbr projek2 DIY sy yg dah menimbun tu.. smpai tunang sy pon geleng2 kpale da tengok..hee...tp nti jd tk surprise lak..ngeh3.. kdg2..ble bdn n kepala da trase penat n letih sesangatt...mula rasa fade-up... tp bile tengok pada hasilnye.. tersenyum jgk sambil 'verangan' time nk naek pelamin nti..heee... org kate biarlah a lifetime wedding.. cinta n bsama smpai syuga..Ameen... n mujur jgk ade encik tunang yg sgt2 memahami + sabar melayan karenah... tq awk.. :)






yang paling penting skali..ble semakin dekat ngan majlis...semakin la rasa duit tu keluar mcm air terjun yg mengalir deras...T______________T
sesekali terasa jgk bebannya... tp jangan bimbang.. sebab perkahwinan tu sendiri salah satu kunci pembuka rezeki... jika benar jalannya... jika benar caranya... Allah akan permudahkan jalan ke arah yg halal dan diredhai itu...






ade org pesan kt sy.. don't spread the news about your engagement obviously unless u have get married already.. tkpe la kwn2..kte simpan dlu gmbar kte with encik tunang.. doakan jodoh kami sampai.. doakan la yg baik2 ye.. inshaa Allah..after selamat ijab kabul nti..i'll share the moments... :)





**tk sempat nk smpaikan kt sume... tp kwn2ku yg dikasihi..sudi2lah pm sy korang nyer address yer.. nk pos wedding card nie... jgn segan2.. nk pm setiap org mmg tk tercapai jari nie...dah pm address..inshaa Allah..sy akan poskn kad nti... :)**










Sekian dulu...  bye2... ^_^,,

Halwa Telinga

ceritera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...